• NJOFTIME
email: info@aluizni.gov.al
Na ndiqni në faqen tonë zyrtare në facebook
Smiley face
  • LAJMI I FUNDIT
  • “Tirana, shorti i një qyteti”, Artan Lame, leksion të hapur me studentë të UET

    uet foto

    Tirana është një qytet gjithmonë në rinovim, kjo ka qenë e shkuara dhe kjo do të jetë e ardhmja e saj. Artan Lame, drejtor i Përgjithshëm i ALUIZNI-t e zbuloi që nisje ‘shortin’ e Tiranës me historinë e saj gjatë një leksioni të hapur në Universitetin Europian të Tiranës. Leksioni me studentë të degëve të ndryshme i zhvilluar në UET më datë 28 Janar 2015 Më shumë